Wasparfum - Pedicure & Beautysalon Danswijk

Ga naar de inhoud

Wasparfum

Produkten
Onweerstaanbare frisse kleding


La Bella Lavanderina biedt een verfrissende geur die je wasgoed niet alleen schoon, maar ook heerlijk laat ruiken. Of je nu een witte of gekleurde was hebt, voeg simpelweg een beetje van ons wasparfum toe en ervaar het verschil.
  • was ruikt heerlijk, geen muffe geur meer aan je textiel
  • Geen wasverzachter meer nodig, de wasparfum versterkt de geur
  • La Bella Lavanderina wasparfum is erg zuinig in gebruik, bij normaal gebruik kun je met een fles van 500 ml circa 100 x wassen
  • Geen (te) dure wasmiddelen meer nodig, want je was ruikt altijd lekker fris!


Ontdek het beste Italiaanse wasparfum
La Bella Lavanderina is inmiddels een begrip geworden onder wassend Nederland. Onze van oorsprong Italiaanse wasgeurtjes bieden dan ook een onovertroffen kwaliteit. Hierdoor ruikt je wasgoed niet alleen heerlijk wanneer het net uit de wasmachine komt, maar blijft de heerlijke geur ook in de kast goed behouden. Vanwege de hoge concentratie heb je bovendien slechts een heel klein beetje nodig om te genieten van die heerlijk intense geur aan je was, niet te vergelijken met een standaard wasverzachter dus.

Een duurzaam en veilig wasgeurtje
Omdat je met slechts een kleine hoeveelheid van ons wasparfum al een superieure geurbeleving krijgt, doe je heel lang met een flesje. Wist je dat met een flesje van 500 ml maar liefst 100 keer kan wassen? Daardoor ben je niet alleen vele malen goedkoper uit, maar bespaar je ook het milieu. En omdat ons parfum 100% nikkel- en parabeenvrij is en niet getest op dieren, is het ook nog eens 100% veilig en diervriendelijk.

Hoe werkt wasparfum?
Wasparfum werkt heel simpel en qua gebruik te verggelijken met een wasverzachter. Je kan het zowel voor handwasjes als in de wasmachine gebruiken. Voeg simpelweg 5 ml La Bella Lavanderina toe aan je was en gebruik het programma dat je altijd gebruikt. Bij de laatste spoelbeurt zal het parfum diep in het textiel trekken en langdurig een intense geur aan je was geven.

Ontdek de betoverende geuren van La Bella Lavanderina
Al onze11 wasgeurtjes zijn zorgvuldig samengesteld door onze geurexperts, waarna we ze uitgebreid hebben laten testen door mensen zoals jij. Wassen met parfum van La Bella Lavanderina garandeert hierdoor altijd een fantastische sensatie. Toch vinden wij het belangrijk dat onze klanten wat te kiezen hebben. En daarbij is het natuurlijk erg fijn als je jouw was de ene keer een bloemige lavendelgeur kunt geven en de andere keer een fruitige citrusgeur of een zoete karameltint. En kan je nou niet kiezen of wil je eerst eens alle geurtjes proberen? Denk dan eens aan eenproefpakket. In deze doos zijn meerdere heerlijke geuren samen gebracht.
Prijzen

30 ml €4,75

250 ml €14,50

500 ml €23,95

Wasparfum Collectie Box €34.95
10 van de meest intense wasparfum’s in een Collectie box.
Incanto, Favola , Lollipop , Elisir , Seta , Muschio-Bianco , Diva,  Estasi . Cinderella & Ariël
Alle geuren met hun eigen kracht om uw wasgoed dagen lang heerlijk te laten ruiken in de door u gekozen geur. Per flesje 30 ml. Ook leuk om als cadeautje te weg geven. 100% Nikkel en Parabenen vrij

Wasparfum Proef-flesjes 11 x 5 ml  €11,75
Terug naar de inhoud