Introductie - Pedicure & Beautysalon Danswijk

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Introductie

Beautysalon

Pedicure- en Beautysalon Danswijk

Sinds 2007 heb ik een pedicuresalon in Danswijk Almere. Met veel plezier behandel ik dagelijks de voeten van veel cliënten.

In september van 2012 heb ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste afgerond en geef ik naast pedicurebehandelingen nu ook schoonheidsbehandelingen. Voorlopig heeft u de  keuze uit 2 behandelingen. Een basisbehandeling van 30 minuten. Ook zeer geschikt voor tieners. En een uitgebreidere behandeling waarbij u de keuze heeft uit een aantal extra’s. Bij deze behandeling zit ook een heerlijke gezichtmassage (incl. nek en schouders).

Pedicure & Beautysalon Danswijk is een professionele salon waar persoonlijke aandacht, ontspanning en rust centraal staan. Iedere huid heeft andere behoeften. In mijn salon krijgt u de voor u benodigde persoonlijke aandacht en de behandeling die bij u passen. U kunt er terecht voor diverse gezichts- en lichaamsbehandelingen. In verband met de situatie rondom Covid 19 zijn gezichtsbehandelingen vorlopig helaas niet mogelijk.
Mocht het weer mogelijk zijn om gezichtsbehandelingen aan te bieden kunt u dat hier lezen.

Als schoonheidsspecialiste is het mijn missie de conditie van uw huid te verbeteren en zal ik er alles aan doen om u tijdens de behandeling volledig te laten ontspannen zodat u de stress van alle dag vergeet.
Tegenwoordig gaat het in een behandeling niet meer alleen om huidverbetering. In het drukke leven van vandaag is stress aan de orde van de dag. Neem daarom de tijd voor een ontstressende en ontspannende behandeling!

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu