Happy Foot Laboratories - Pedicure & Beautysalon Danswijk

Ga naar de inhoud

Happy Foot Laboratories

Produkten
Happy Foot Laboratories HFL
De specialist in het ontwikkelen van producten voor de verzorging van de huid, probleemnagels, de voeten en het lichaam die sinds 2005 op de markt verkrijgbaar zijn. De productenlijn van HFL Laboratories biedt voor zowel verzorging als huid- en nagel problemen een goed product. Wilt u graag uw lichaam en voeten goed verzorgen of doen er zich problemen voor? HFL Laboratories biedt een effectieve lijn met verschillende doelstellingen.

Solution Spray  50 ml € 14,75
Hét product voor gebruik bij kalknagels.
Kan gebruikt worden bij brokkelige en verkleurde nagels
HFL Laboratories gepatenteerde Solution Spray is het product voor de cosmetische verzorging van kalknagels die vaak verkleurd of broos zijn. Solution spray draagt bij aan een gezonder uitziende nagel en ondersteunt en beschermt voor een optimaal herstel van de nagel.
Mede kan de spray gebruikt worden op de huid. Bijvoorbeeld wanneer men de voeten of huid niet goed heeft afgedroogd na het douchen of zwemmen en de huid dus rood en gevoelig kan zijn geworden. De spray maakt de huid en nagels goed schoon. Solution spray kan in de schoenen gebruikt worden en ter preventie wanneer u blootvoets een ruimte betreedt

Roselan Balm 60 ml € 14,85
Voor verzorging van de bijzonder droge huid en eelt.
Roselan zorgt voor een optimale verzorging en bescherming bij de droge huid, kloofjes, eeltplekken, droge vlekken, en de gevoelige huid over het gehele lichaam. De zalf ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en verzorgd de diepere huidlagen. Dit product is dus uitstekend te gebruiken bij gesprongen huid en maakt de ruwe huid weer zacht en glad. Roselan balm zorgt voor een intensieve bescherming die helpt om de natuurlijke huidbarrière intact te houden en zo te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Heeft u een droge, ruwe of gevoelige huid dan kunt u dit product ook perfect combineren met een tweede product van HFL Laboratories; Dermoleen cream.
Dermoleen Cream 125ml € 15.95
Optimale hydratatie van de droge huid.
Deze verzorgende crème biedt een aangename en effectieve verzorging voor de droge of schrale huid. Dit doordat het de natuurlijke hydratie  van de huid ondersteunt. Dermoleen Cream bevat Ureum.
De crème is uitstekend te gebruiken over het gehele lichaam.
Heeft u een droge, ruwe en rode of gevoelige huid, dan kunt u dit product perfect combineren met een tweede product van HFL Laboratories; Roselan Balm. .

Dermazink Cream 30 ml  € 17.50
Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid door middel van een unieke combinatie van medische honing en zinkoxide.
Dermazink Cream is een vriendelijke en effectieve crème die het herstellend vermogen van de huid ondersteunt. Het verzacht, is niet vet, dringt goed in de huid, droogt plekken en voelt koel aan.
De veelzijdige Dermazink Cream bevat een combinatie werkende stoffen en dringt diep door in de huid. De unieke combinatie van zinkoxide en medische honing maken Dermazink Cream tot een uiterst effectief product. In de pedicurepraktijk wordt dit product ook succesvol ingezet bij pijnloze behandeling van voetwratten!
Een onmisbaar product in huis!

                                                   
 

NCM footcream  €14,95
Een vegan voetcreme die je vermoeide voeten gelijk beter aan laat voelen. Verfrissend en verzorgend. Trekt goed in, voelt heerlijk zacht aan. In een handige pompflacon, zeer zuinig in gebruik. Hygiënisch en daardoor ook langer houdbaar.
Werkzame stoffen:
·        Kamfer (versterkt de huid)
·        Rozemarijn (stimuleert gezonde doorbloeding van de huid)
·        Thijm (anti schimmel en bacterie)
·        Eucalyptus (krachtig verfrissend)
·        Citroengras (zuiverend)
·        Menthol (verkoelend en jeukstillend)
·        Lavendel (rustgevend)
·        Tea tree olie (anti schimmel en bacterie)

NCM Handcream Coconut & Mango €14,95
Droom lekker weg met deze heerlijke geur van coconut en mango en waan je alvast op je vakantieadres. Een fijne handcrème die snel intrekt en je handen zacht en goed verzorgd er uit laat zien. In een handige pompflacon, zeer zuinig in gebruik. Hygiënisch en daardoor ook langer houdbaar.
Deze moet je gewoon geprobeerd hebben!
Een Vegan & dierproefvrije handcrème. Werkzame stoffen: *Shea butter (verzachtend en voedend). *Glycerine (moisturizer). *Cocos olie (voedend).

                                             

Terug naar de inhoud