Manicure - Pedicure & Beautysalon Danswijk

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Manicure

Beautysalon

Manicure


Als u bedenkt dat uw handen de gehele dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar in "gebruik" zijn, is het toch niet vreemd meer dat er steeds meer aandacht aan de handen wordt besteed.
Door droge lucht, zon, zeewater, kan een manicure een weldaad voor uw handen zijn. Ook bij mensen met een nagelafwijking en/of nagelziekte kan een manicurebehandeling worden toegepast.

Er wordt gebruik gemaakt van het gerenommeerde Amerikaanse merk CND produkten.

Een behandeling bestaat uit hand- en nagelverzorging. Hierbij wordt de nadruk gelegd op de conditie van de natuurlijke nagels en de huid er om heen en op de handen.

U kunt kiezen uit 3 manicurebehandelingen. De standaard behandeling, een plusbehandeling en een uitgebreidere "luxe manicure".

De basisbehandeling bestaat uit een heerlijk badje, verzorging van nagelriemen en het in model vijlen en polijsten van de nagels. U kunt ervoor kiezen om de nagels te laten lakken (blank of met kleur)
De plusbehandeling is een spabehandeling en bestaat naast de basisbehandeling uit  een scrub om de dode huidcellen te verwijderen. Een handmasker voor een intensieve verzorging van de huid. De behandeling wordt afgesloten met een korte massage met een heerlijke lotion. U kunt ervoor kiezen om de nagels te laten lakken (blank of met een kleur).


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu